Orienterend adviesgesprek

Gratis oriënterend adviesgesprek, wat kunt u verwachten?

Wilt u uw kantoor of bedrijfsgebouw (verder) verduurzamen en minder energie verbruiken? Het Zakelijk Energieloket kan u daarbij goed op weg helpen! Een oriënterend adviesgesprek is dan een goed vertrekpunt en neemt maximaal een uur van uw tijd in beslag.

Uw behoeftes en welke duurzame maatregelen voor u interessant kunnen zijn, worden door een adviseur met u besproken. Wettelijke plichten en subsidiemogelijkheden op hoofdlijnen komen ook aan bod. Vervolgens kunt u een goede afweging maken over welke maatregelen voor u interessant zijn en op welk moment u deze zou willen uitvoeren. En of u deze zelfstandig gaat oppakken of dat u daarbij ook (deels) ontzorgd wil worden door het Energieloket.

Dit betreft een vrijblijvend gesprek op uw locatie en wordt u aangeboden door Gemeente Barendrecht. U kunt zich hiervoor aanmelden middels het formulier. Wij nemen daarna contact met u op om de afspraak in te plannen.

Aanmelden gratis oriënterend adviesgesprek

Gemeente Barendrecht zal de kosten van dit adviesgesprek voor u dragen.

Bedrijfspand

(meerdere antwoorden mogelijk)

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon

Lopende acties

Wij kunnen ook voor u nagaan of er wellicht lopende Rabobank- en/of regionale acties zijn waarvan u kunt profiteren. Laat ons dan weten of u zakelijke klant bij Rabobank bent.

Overige

(meerdere antwoorden mogelijk)

Eventuele vervolgstappen

Wilt u uw kantoor of bedrijfsgebouw verduurzamen en minder energie verbruiken? Het Zakelijk Energieloket kan u daarbij helpen! Het oriënterend adviesgesprek is gratis en vrijblijvend. Daarna kunnen wij u - alleen als u dat wilt - natuurlijk ook verder helpen.

  • Wij kunnen u helpen bij het bepalen en/of verbeteren van uw (verplicht) Energielabel.
  • Wij geven advies over onder andere energie besparen, energie opwekken en duurzame nieuwbouw.
  • Wij hebben een netwerk van onafhankelijke adviseurs die advies op maat geven.
  • Moet uw organisatie voldoen aan diverse wettelijke verplichtingen? Ook hier kunnen wij advies over geven.
  • Als u het wilt, dan stellen wij een aanbod op voor de volledige ontzorging van het vervolgtraject tot en met de realisatie van de verduurzamingsmaatregelen.
  • Voor specialistisch advies kunt u een beroep doen op subsidiespecialisten, energielabelspecialisten, monumenten- en erfgoedadviseurs en technische installatieadviseurs.